Tersedia
Untuk Dijual Teres 1 Tingkat Kos Rendah Taman Sejahtera, Jenjarom
Maklumat Hartanah
Sebuah rumah teres kos rendah satu tingkat jenis intermediate di Taman Sejahtera, Jenjarom kini dibuka untuk jualan pada harga RM 340,000 dan harga tersebut masih boleh dirunding.
Kediaman pegangan bebas atau freehold bagi lot bumi ini dibina di atas lot tanah berukuran 20x70 kaki dengan anggaran keluasan 1,400 kaki persegi, serta dilengkapi dengan 3 bilik tidur dan 3 bilik air.
Rumah ini telah diubah suai sepenuhnya termasuk sambungan penuh di bahagian dapur yang memisahkan ruang dapur basah dan dapur kering.
Selain mempunyai ruang tamu, ia juga dilengkapi dengan ruang keluarga yang selesa serta ruang letak kereta yang dipasang jubin sepenuhnya.
Sila ambil perhatian bahawa hartanah ini merupakan rumah kos rendah, maka bakal pembeli mestilah mematuhi segala syarat kelayakan yang telah ditetapkan oleh Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS).
Lokasi perumahan ini adalah strategik kerana terletak berhampiran dengan pelbagai kemudahan asas. Antaranya termasuklah institusi pendidikan seperti SMK Jenjarom dan SRK Jenjarom.
Urusan pembelian barangan dapur dan keperluan harian juga amat mudah kerana ia terletak dekat dengan Econsave Jenjarom, Lotus Jenjarom, serta stesen minyak Petronas Jenjarom.
Untuk kemudahan komuniti setempat, terdapat Surau Taman Sejahtera yang berdekatan, manakala Quayside Mall dan Hospital Banting pula boleh diakses dalam jarak pemanduan yang munasabah.
Dari segi aksesibiliti, kawasan ini sangat mudah dihubungi melalui jaringan lebuh raya utama seperti Lebuhraya SKVE, WCE, LKSA, dan KESAS Highway.
Kedudukannya yang strategik ini turut memberikan akses jalan yang lancar untuk ke Telok Panglima Garang, Banting, Shah Alam, dan Bandar Klang.
Untuk maklumat lanjut dan viewing, WhatsApp saya.
Nasrul 0192172330
Ejen Hartanah Berdaftar (E2578)
Alam Harta Realty E(3)1687
coa-apis